Waarschuwing uit de gemeente Venray

Afgelopen week kreeg ik een ietwat verontrustend mailtje over metaaldetectie van de gemeente Venray, er schijnen daar de laatst tijd erg veel illegale piepers te huishouden.

Venray gaat misschien een metaaldetectie verbod inschrijven in de APV!

Beste ,

Afgelopen week kreeg ik een ietwat verontrustend mailtje over metaaldetectie van de gemeente Venray, er schijnen daar de laatst tijd erg veel illegale piepers te huishouden. 

Bovendien nemen deze rovers helaas ook niet de moeite om de gegraven gaten netjes te vullen. Dit gedrag gaat dus op zeker op langere duur een verbod in de APV opleveren!

Dit gaat dus zoals gezegd waarschijnlijk resulteren in een aanpassing in de APV van de gemeente Venray! Hieronder het ontvangen e-mailtje, waar ik alleen de naam van de ambtenaar in verwijderd heb om privacy redenen.

Goedemorgen,

graag wil ik in contact komen met jullie bestuur aangezien er de laatste tijd gevaarlijke situaties zijn ontstaan in onze bossen doordat personen met metaaldetectoren gaten maken en deze niet dichtmaken. Ook op de wandel/fietspaden in het bos hebben we dit soort gaten aangetroffen.

Wij willen graag onze gebieden aangeven waar wel en niet gezocht mag worden op de kaarten die jullie verstrekken en onder welke voorwaarden. Volgens onze collega van bosbeheer staan daar nu alleen gebieden van Staatsbosbeheer op.

Wij willen onze gebieden waar het verboden is om te zoeken ook aangeven en ze nogmaals wijzen op de regels zoals jullie die op de site al hebben staan.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Adviseur APV
namens gemeente Venray

Ik heb telefonisch contact gehad en het ging hier dus niet om onze leden zozeer dat men eigenlijk onze hulp, als club wilde inroepen. Heb je misschien suggesties hebben, ?

DS. Mochten er AMK gebieden binnen deze gemeente liggen staan die zeker aangegeven, dit heb ik ook aan de gemeente gemeld.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten