over zoekstekken

Waar gaan we zoeken?

Dat is een vraag die we steeds vaker voorbij zien komen, het wordt tegenwoordig ook steeds moeilijker om de juiste locatie te kunnen vinden.

Regels en beperkingen zijn zeker in de metaaldetectie hobby, aan de orde van de dag. Dat is ook een van de redenen dat we onze club hebben opgericht, het word alleen maar moeilijker en lastiger met de metaaldetectie hobby. Dit hopen we voor onze leden eenvoudiger te kunnen helpen maken …

“Zonder de hulp van de geschiedenisjagers had ik nog steeds bij ome henk in de achtertuin gepiept.”

bel_politie_eod
Belt als je erop klikt!

Hoe Vind je jouw nieuwe locatie?

Op deze site bieden we onze leden een tal van hulpmiddelen aan. Zoals nuttige websites, apps en metaaldetectie kaarten om de speurtocht naar een locatie te vereenvoudigen. 

Wie is de grondeigenaar en welke gewassen staat erop? Om je daar bij te helpen bieden wij voor onze leden hulp om een locatie te vinden. 

Wij kunnen de eigenaar via het kadaster opzoeken (mocht je het willen kunnen we het zelfs voor je doen, tegen kostprijs welleswaar) en wat erop staat. Je krijgt dan van ons de kadastrale gegevens met naam en, indien mogelijk telefoon nummer erbij. Nu ben je nog maar een belletje verwijderd van (hopelijk) mooie zoekgrond! Je kan hier meer over lezen in de ledensectie.

We kunnen je helpen met een locatie en tips, niet met wat er nog onder de grond kan liggen!

* Indien aanwezig in de documenten van het Kadaster

Wil je meer weten over de mogelijkheden met het verkrijgen van hulp bij het vinden van een locatie, word dan nu lid!

EOD handgranaat
“zorg ervoor dat je altijd een snoepje meeneemt voor de hond''
Benjamin
Geschiedenisjagers.net
“ik heb dingen gevonden die ik nooit verwacht had”
Michel van der Made
Geschiedenisjagers.net