Alles wat je vind is iemand ooit verloren

Hobbyisten voor verloren schatten

Verloren sleutels juwelen

Nothing is ever lost, Sarah.

Nothing that can't be

found

Stephen King

Bent je je trouwring, oma’s broche, of ben je misschien andere juwelen verloren tijdens het tuinieren of zijn je huis-, auto of fietssleutels in het strandzand verdwenen? Doe je voordeel met onze hobby! Met ca. 100 leden in het hele land hebben we zeker iemand in de buurt!

Sieraden, juwelen of sleutels verloren op het land of in het water?

Geschiedenisjagers doen meer dan naar een ver verleden zoeken met hun metaaldetectoren, we kunnen je ook helpen met het terugvinden van verloren juwelen of sleutels die in een recent verleden zijn verloren.

De leden van geschiedenisjagers.net helpen je graag!

Door een landelijke dekking kunnen we snel ter plaatse zijn om je te helpen zoeken naar jouw verloren item, of dat met een metaaldetector moet of met perslucht, we kunnen en doen het allemaal.

Wat te doen als je wat verloren bent.

Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je je locatie zo goed mogelijk moet markeren. Dit kan op verschillende manieren, van een kruisje op een landkaart zetten tot je positie laten bepalen op je smartphone.

Verloren & Gevonden met metaaldetectie

In water verloren

Als je geen boei of iets dergelijks hebt kan je er misschien een maken van een lege petfles met een steen of iets als gewicht en een stuk touw?

Markeer de Locatie

Maak als het kan foto’s van de omgeving en noteer de locatie. Je kan bijvoorbeeld midden in het stuk gaan staan waar je het kleinood bent verloren en je locatie te delen met Mathias via WhatsApp.

Geschiedenisjagers.net

Ben je iets kwijt zijn van welke metaalsoort dan ook; goud, zilver of lood? Neem dan je voordeel van onze hobby en laat een lid van de geschiedenisjagers.net helpen om je verloren kleinood terug te vinden!

Geen Sociale Media

Wat je ook doet; deel de locatie niet op facebook of andere sociale media, er zijn ook mensen die voor je gaan zoeken om daarna met de noorderzon te verdwijnen en dan is je kostbare bezit weg!

Magneten

We beschikken tevens over krachtige magneten voor magneetvissen en onderwater detectoren. Perfect om mee in het water te zoeken, dus ook bij het kwijtraken van de boot- of autosleutels in het water kunnen we je misschien van dienst zijn. 

Vergoedingen en Betaling

Na ontvangst van je bericht sturen we je gegevens door naar de leden die in dezelfde regio wonen. Hij of zij zal vervolgens contact opnemen. 

De standaard kilometer vergoeding die we voor deze dienst vragen is een bijdrage van €0,25/km. voor de reiskosten. Deze zijn gebaseerd op de woonplaats van het lid wat je verzoek heeft geaccepteerd, je kan deze vergoeding dus gewoon verder met hem of haar afhandelen. Wil je ons als club steunen met deze hulp zijn donaties van harte welkom. Deze kan je via Donorbox.org (link opent in een nieuw tabblad) doen. 

Misschien ben je alleen nieuwsgierig of er in je achter-, moestuin, akker, weiland of landgoed historische schatten verstopt liggen, of wil je gewoon meer weten over wat er in je grondgebied is gebeurt. Dat kan je samen met ons onderzoeken, kijk hier voor meer informatie.

Mocht je na het doorlezen van deze pagina nog vragen hebben is Mathias Schepers de juiste persoon om je te helpen, hij is mobiel bereikbaar op 06 168 715 34.