Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie

Young Explorers wordt Junior Geschiedenisjagers

Young Explorers wordt Junior Geschiedenisjagers. Tijden veranderen, misschien niet zozeer onder de grond als wel boven de grond. Met de nieuwe naam dus ook een nieuw logo!

Zodoende is er besloten dat Young Explorers als vrijstaande jongerenclub verder zal gaan en wij dus een nieuwe naam gaan gebruiken voor ons project. Aangezien het altijd onze intentie is geweest om metaaldetectie zo toegankelijk mogelijk te maken voor kinderen en jongeren gaan we onveranderd verder met het uitdragen van onze visie.

We gaan dus eigenlijk gewoon verder waar we waren toen we in de bres sprongen om bij een kinderdag in Zuid-Holland te helpen!

Young Explorers word Junior Geschiedenisjagers

De eerste dag van Young Explorers als Junior Geschiedenisjagers staat in ieder geval al in de bouwstijgers, ook al is er nog geen exacte datum geprikt. Ik wil er verder ook nog niet te veel op ingaan, anders dan dat deze ‘eerste’ Junior Geschiedenisjagers metaaldetectie zoekdag op ongeveer 12 kilometer van Nijmegen zal gaan plaatsvinden. Over de locatie zegt een gerucht dat er maar enkele honderden meters daar vandaan een echt Romeins zwaard is gevonden!

Hiervoor een toevoeging aan het bestuur, Peter Hartsuijker die zich samen met Maikel en Benjamin zal gaan inzetten voor dit project. Peter woont in Nijmegen waar hij onder andere cursussen in lassen en andere handwerken geeft. Ook gaat Dave zich dankzij veranderde werk-omstandigheden, waarbij hij iets meer vrijheid zal krijgen, hopelijk meer kunnen inzetten voor dit leuke en spannende project.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten