Onze ideëen achter Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie

Leer de jeugd juist

Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie

Een van de doelstellingen met ons Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie project is de jeugd op een leerzame wijze naar buiten krijgen.

Even geen beeldschermen en mobieltjes maar frisse buiten lucht. Laten zien hoe leuk het buiten is en om op een gezonde en spannende manier de handen vies te maken.

Voor ons als metaaldetector hobbyisten is het bovendien in ons eigen belang omdat er met de stijgende populariteit van de hobby een behoefte aan een goed voorbeeld is ontstaan.

Bovendien hopen we hiermee ook een interesse voor geschiedenis op te wekken bij de komende generatie metaaldetector hobbyisten. Metaaldetectie is namelijk zoveel meer dan alleen maar putjes graven!

Heb je interesse om iets met jouw kinderen te doen, neem even contact met ons op.

 

Om onze passie zo goed mogelijk over te dragen passen wij het programma aan aan de doelgroep van die dag. Zo kunnen wij met onze ervaren vrijwilligers van elke dag een spannende speurtocht maken.

Foto's van eerdere Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie dagen

De hier getoonde activiteiten deels onder de oude naam en beheer van Young Explorers MD.

Laatste berichten over Junior Geschiedenisjagers

Hartelijk Dank voor je Donatie aan Geschiedenisjagers.net | Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie
Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie

Georganiseerd rond het Kind

voor jongeren

Naast de wat grotere evenementen is er ook de mogelijkheid om individueel of in kleinere groepjes  een zoekdag te houden, om zo de hobby voor iedereen toegankelijk te houden.

Ook dit is een deel van onze hobby

Natuurlijk is het niet alleen goud wat er blinkt, een groot deel van wat er uit de grond komt is helaas afval.

Het is ook een stukje gewaarwording om daar bij te vertellen wat er dus gebeurd met het niet juist weggooien van afval.

Een ongeschreven maar wel erg belangrijke regel hierin is dat wel alles wat we tegenkomen opruimen. Zo word de boer/landeigenaar er ook nog een stukje beter van.

Zwerfvuil zoals lege blikjes en plastic  kan namelijk tussen het dierenvoer terecht komen en als het blik in de maag van de dieren komt kan dat zeer ernstige gevolgen hebben.

wil je nog meer weten?

Omdat iedere dag die we organiseren uniek en afgestemd op de wensen van de Junior Geschiedenisjagers is zouden we eindeloos door kunnen schrijven wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer over onze achtergrond weten kan dat hier.

We willen graag jullie ideeën horen. Of het nou voor een Schoolklas, dagbesteding of een individuele aanvraag voor bijvoorbeeld een kinderfeestje is, maak gaarne gebruik van onderstaand mailformulier en een van ons zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ook een kleine donatie doet wonderen

Zonder jullie geen

Junior Geschiedenisjagers MD

Met hoeveel passie wij ook voor de toekomstige generatie piepers willen klaarstaan, zijn we helaas nergens zonder donaties. Door middel daarvan proberen we nog meer mooie momenten te creëren .

Let er bij een eventuele donatie wel op dat er een doel voor je donatie gekozen kan worden.

Wat kunnen de Geschiedenisjagers voor jou kind betekenen

Onze ervaring leert dat een dagje speuren een positieve werking op de houding en gedrag van het kind kunnen hebben. de blijdschap bij het vinden van een ‘schat’ uit de grond is daarom ook onbetaalbaar

icon5

Geen kosten

Alles wat wij doen is op vrijwillige basis. Ook voor kinderfeestjes rekenen wij niets, wel vragen we om een vrijwillige donatie.

icon6

Snel contact

We doen altijd ons uiterste best om binnen 24 uur iets te laten horen.

icon3

Fotografering

Wij vragen altijd om toestemming van de ouder of voogd voor foto en filmopnames tijden de zoekdagen.

icon1

voor alle leeftijden

Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud of jong je bent, metaaldetectie is een hobby voor iedereen.

icon2

Eigen locatie

Het is ook mogelijjk dat u zelf een locatie aanbrengt waar u een Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie dag georganiseerd zou willen hebben.

Metaaldetector lenen

Het is ook mogelijjk dat je zelf een locatie hebt en daar op eigen hand met je kinderen wil zoeken. We lenen detectoren uit, neem contact voor meer informatie.

De sponsoren van Junior Geschiedenisjagers metaaldetectie