Geschiedenisjagers Metaaldetectie Club

Eerste zoekdagje 2023

Leuk om te zien dat het eerste dagje van het jaar zo goed ontmoet wordt!

Leuk om te zien dat het eerste dagje van het jaar zo goed ontmoet wordt! Binnen een dag bleven we met z’n 6’en! Oei, dat werd een beetje een rare zin geloof ik? Maar ik neem aan dat jullie me kunnen volgen?

 

Volgend of niet, de eerste zoekdag zit vol met 6 personen! 😁 Zoals gewoonlijk zal ik zorgen dat er warme koffie is, indien er animo voor is kunnen we dit tezijnertijd misschien uitbreiden met frisdrank of zo? U roept maar!

Zoekdag Anno 2021

De foto’s in de slideshow hiernaast zijn nog van de eerste gemeenschappelijke zoekdagen uit 2021, wat gaat die tijd toch snel! Dit word mijn derde jaar als pieper, terwijl ik bijna op handen en voeten kan uitrekenen hoe vaak ik nou echt in het veld gestaan heb.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten