Metaaldetectie in Zandvoort

Metaaldetectie in Zandvoort | APV Gecontroleerd: 31 Mar 2023

Gemeente informatie

Interactieve Kaart

WhatsApp

Ga je een dagje erop uit in eigen land? Of misschien een weekeindje weg? Zoek je een zoekmaatje voor Metaaldetectie in Zandvoort?

Als lid had je hier de mogelijkheid gehad om de WhatsApp groep voor deze regio binnen te stappen …

Alleen beschikbaar voor leden.

Geen verbod voor metaaldetectie in de APV

Goed nieuws! Er is geen verbod of beperking in de APV opgenomen met betrekking tot Metaaldetectie in Zandvoort

Dit wil niet zeggen dat je vrijelijk je gang kan gaan in Zandvoort, je hebt je ten aller tijden aan de regels van goed metaaldetectie gedrag te houden.

Strikt genomen is de gemeente de grondeigenaar en zou het dus best zijn om het altijd even te melden als je voornemens bent in de gemeente Zandvoort op pad te gaan. (Als iedereen dit zou doen krijgt onze hobby misschien uiteindelijk een betere naam.)

Als je je metaaldetector mee wil nemen naar het strand, denk er aub aan dat het vanaf Rijksstrandpaal 70 tot aan de grens van Noordwijk verboden is deze te gebruiken.

Artikel 5:51b Noordvoort

1. In aanvulling op het in deze verordening in de artikelen 2:10, 2:57, 5:33, 5:34, 5:42 en 5:44 gestelde, is het op het strand tussen rijksstrandpaal 70 en de gemeentegrens met Noordwijk, en op of in de parallel met dat strandgedeelte gelegen strook zee met een breedte van 20 m (zijnde de vooroever) verboden:

a.⇔ g. niet van belang voor ons

h.  activiteiten uit te voeren met metaaldetectieapparatuur;

i.  et cetera

Bij twijfel kan je altijd even contact opnemen met de gemeente.

Waar je ook graaft, vul AUB je gaten.

Download

Hieronder de download-link om de afgebeelde kaart als .KML bestand te kunnen downloaden naar je telefoon of computer. Als lid kan je deze gratis downloaden, van niet leden vragen we een kleine bijdrage. Deze zal in zijn geheel ten goede komen van de metaaldetectie hobby.

Voor vragen over het downloaden en openen van de kaart verwijzen we naar de FAQ. (Link opent in een nieuw tabblad.)

Gemeenten in Noord-Holland

Neem ook even een kijkje in onze Agenda, wie weet staat er binnenkort iets met Metaaldetectie in Zandvoort in de planning?