Junior Geschiedenisjagers Metaaldetectie

Junior Geschiedenisjagers in Afferden (Gld.)

Junior Geschiedenisjagers in Afferden (Gld.)

Wanneer

22 april 2023    
10:30 - 16:00

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Junior Metaaldetectie in Afferden
Schriksestraat 51, Afferden, Nederland, Gelderland

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Met een Metaaldetector naar Schatten zoeken!

Zou je ook eens met een echte metaaldetector op zoek willen gaan naar verborgen schatten? Zelf zoeken met een metaaldetector, opgraven en zien wat voor een spannends er verborgen ligt onder de grond? Dan heb je nu je kans!

Op ZATERDAG 22 April organiseren de geschiedenisjagers een gratis metaaldetectie zoekdag voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud, wil je ook komen?

Deze dag leren we je hoe leuk en spannend het is om met een metaaldetector te zoeken. We laten je onder andere zien dat je met jouw hobby de natuur schoner en dus mooier achterlaat, terwijl je zoekt naar verborgen schatten uit een ver verleden.

Donaties

Alles wat we doen is op geheel vrijwillige basis en zonder winstoogmerk, maar om de kosten van de apparatuur en het onderhoud enigszins te drukken zouden we erg dankbaar zijn voor een kleine bijdrage.

Uitrusting

Met de donaties kopen we onder andere uitrusting, zoals bijvoorbeeld metaaldetectoren en batterijen. Gelukkig hebben we ook een paar metaaldetectoren, pinpointers en scheppen in sponsoring gekregen van de bedrijven hieronder. (Naast de uitrusting die we dus zelf bekostigd hebben. Onder andere met eerdere donaties natuurlijk.)

Alles wat je hoeft te doen om te komen is een van je ouders vragen je hieronder aan te melden!

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Groep A
Van 10:30 tot 11:30
Groep B
Van 12:00 tot 13:00
Groep C
Van 13:30 tot 14:30
Groep D
Van 15:00 tot 16:00

Registratiegegevens

Let op: voorafgaand aan het betreden van de akkers of velden voor metaaldetectie dien je deze ‘Vrijwaring Aansprakelijkheid’ te accepteren. Hierin ga je akkoord met het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor je veiligheid. Geschiedenisjagers.net en haar vrijwilligers/coaches zijn niet aansprakelijk voor eventueel lichamelijk letsel, verlies en/of schade aan je eigendommen.

Let op: Lees de tekst goed door voordat je akkoord gaat.

  • Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen veiligheid en die van de kinderen onder mijn gezag. Ik zorg ervoor dat zij de instucties zoals gegeven door de coaches zullen opvolgen.
  • Ik verklaar dat als ik niet het ouderlijk gezag heb, ik ouder ben dan 18 jaar en toestemming heb van de ouder(s)/voogd om het aansprakelijkheid- en vrijwaring formulier te accepteren.
  • In het geval van een ongeluk, verlies of diefstal te wijten aan mijzelf of de kinderen onder mijn gezag, accepteer ik dat Geschiedenisjagers.net en haar vrijwilligers niet aansprakelijk kan worden gesteld voor direct of indirect verlies, schade en/of letsel voortkomend uit deelname aan de activiteiten (behoudens het geval van ernstige nalatigheid te wijten aan Geschiedenisjagers.net en haar vrijwilligers).
  • Ik verklaar dat ik, noch de kinderen onder mijn gezag, een medische conditie hebben (inclusief zwangerschap) waardoor deelname aan de metaaldetectie activiteiten sneller kunnen leiden tot letsel bij mijzelf/zichzelf of anderen.
    (Bij twijfel graag navraag doen bij de ouder(s)/voogd).

Andere Zoekdagen van de Geschiedenisjagers