Ons verhaal

Junior Geschiedenisjagers, de naam spreekt voor zich dachten we. Het gaat uiteindelijk om de volgende generatie hobby archeologen, kids die gewoon buiten willen zijn, en ook juist voor de jongeren met een rugzakje. 

Rode wangen en een geconcentreerde blik: onze wens is om de avonturier in de toekomstige generatie metaaldetector hobbyisten wakker te maken. Als ouder, verzorger, voogd of leraar kan jij ons daarbij helpen!

Junior Geschiedenisjagers om met ons, ”senioren” op ontdekkingsreis in de frisse buitenlucht te gaan! Leuke “expedities” met een metaaldetector voor nieuwsgierige, actieve kinderen van ca. 6 tot 12 jaar: zo veel van onze vaderlandse geschiedenis ligt letterlijk onder onze voeten!

Een ontmoeting op het strand ...

Nieuwe bekenden

Een ontmoeting op het strand met iemand die wel een steuntje in de rug bij zijn passie kon gebruiken zaaide voor de ene het idee te groeien om de metaaldetectie hobby meer beschikaar te maken voor jongeren.

Voor de ander is het de drang om iets terug te kunnen doen voor de maatschappij en jongeren. Hoe dan ook hopen we met de steun van de rest van de club, en de leden die interesse hebben, ons in te kunnen zetten voor het organiseren van evenementen voor deze doelgroep.

Geschiedenisjagers.net

Dit veranderd verder niets aan de overige clubactiviteiten en events van de geschiedenisjagers, want ook die hopen we in het komende jaar uit te kunnen gaan breiden. Maar hier gaat  het alleen over de Junior Geschiedenisjagers! (oftewel metaaldetectie voor kinderen en jongeren!)

Geschiedenisjagers Metaaldetectie Club

Meer weten?

Geïnteresseerd in Junior Geschiedenisjagers en en dit project? Neem vrijblijvend contact op, vragen staat vrij.