Verloren & Gevonden

Bent je je trouwring, oma’s broche, of ben je misschien andere juwelen verloren tijdens het tuinieren of zijn je huis-, auto of fietssleutels in het strandzand verdwenen? Doe je voordeel met onze hobby!

We beschikken tevens over krachtige magneten voor magneetvissen en onderwater detectoren. Perfect om mee in het water te zoeken, dus ook bij het kwijtraken van de boot- of autosleutels in het water kunnen we je misschien van dienst zijn.

Voor in het water gevallen mobiele telefoons willen we graag direct vermelden dat, ook al gaat het om een waterdichte telefoon, de magneten te sterk kunnen zijn voor de electronica van een telefoon.

Misschien ben je alleen nieuwsgierig of er in je achter-, moestuin, akker, weiland of landgoed historische schatten verstopt liggen, of wil je gewoon meer weten over wat er in je grondgebied is gebeurt. Dat kan je samen met ons onderzoeken, kijk hier voor meer informatie.

X-marks the spot!

Geschiedenisjagers doen meer dan naar een ver verleden zoeken met hun metaaldetectoren, we kunnen je ook helpen met het terugvinden van verloren juwelen of sleutels die in een recent verleden zijn verloren. De leden van geschiedenisjagers.net helpen je graag!

Ben je iets verloren op het land of in het water?

Door een landelijke dekking kunnen we snel ter plaatse zijn om je te helpen zoeken naar jouw verloren object, of dat met een metaaldetector moet of met perslucht, we kunnen en doen het allemaal.

Stappenplan

Locatie Markeren

Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je je locatie zo goed mogelijk moet markeren. Maak als het kan foto’s van de omgeving en noteer de locatie. (Je kan bijvoorbeeld midden in het stuk gaan staan waar je het kleinood bent verloren om vervolgens je locatie te delen via WhatsApp.)

In het Water

Iets in water verloren? Markeer waar je je voorwerp bent verloren. Als je geen boei of iets dergelijks hebt kan je er misschien een maken van een lege petfles met een steen of iets als gewicht en een stuk touw?

Geen Sociale Media

Wat je ook doet; deel de locatie niet op facebook of andere sociale media, er zijn ook mensen die voor je gaan zoeken om daarna met de noorderzon te verdwijnen en dan is je kostbare bezit weg!

Onze Hobby, Jouw Vondst

Ben je iets kwijt zijn van welke metaalsoort dan ook; goud, zilver of lood? Neem dan je voordeel van onze hobby en laat ons een lid van de geschiedenisjagers.net helpen om je verloren kleinood terug te vinden!