Al lid? Dan kan je hier inloggen

Soort lidmaatschap aanpassen

Je hebt het Pieper lidmaatschap gekozen.

De prijs voor lidmaatschap is 12.50€ per jaar.


Account informatie Heb je al een account? Log hier in

LAAT DIT LEEG

Metaaldetector informatie

Vul gaarne deze informatie in, ook een profielfoto zou de site een leuker en persoonlijker tintje geven. Alvast bedankt!

Wat is het merk van de detector die je doorgaans gebruikt?
(Mocht je meerdere detectoren hebben, kan je ze allemaal invullen.)

Geef hier je Favoriete vondsten aan, bijvoorbeeld WW2 of Munten etc.

Geef hier aan of je ingeschreven staat bij PAN

Als je zo af en toe tijd zou hebben en het leuk zou vinden als Mathias contact met je zou leggen als er een Lost & Found opdracht bij jou in de buurt zou opduiken,
geef dat hier dan even aan door "Ja" aan te klikken.

Geef hier aan of je lid bent van De Detector Amateur.


factuuradres


Algemene Voorwaarden Lidmaatschap

Lidmaatschapsinformatie

Als je lid wordt van geschiedenisjagers.net, verwachten we dat je je aan de regels houd zoals omschreven in Metaaldetectie in Nederland. Dit lidmaatschap biedt jou als metaaldetector hobbyist allerlei voordelen. De hoogte van de contributie die je betaalt, word jaarlijks op de bestuursvergadering vastgesteld.

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

  • Ca. 12 keer per jaar de online nieuwsbrief
  • Gratis alle metaaldetectie kaarten van Nederland
  • Toegang tot exclusieve informatie op onze website. Bijvoorbeeld snelle contact gegevens naar verschillende instanties (gemeenten et.c.).
  • Toegang tot alle WhatsApp groepen
  • Als vrijwilliger voor Young Explorers Metaaldetectie ontvang je in verband met evenementen extra nieuwsbrieven met informatie;
  • Je kunt meelopen op door de club en andere leden verzorgde zoekdagen;
  • Je kunt deelnemen aan landelijke evenementen en activiteiten;
  • Je kunt deelnemen aan eventuele trainingen en cursussen van geschiedenisjagers;
  • Je woonplaats en telefoon-/WhatsaApp gegevens zijn zichtbaar voor andere leden. Dit om makkelijker in contact te kunnen komen met mede leden, zodat er ook onderling afspraken om te gaan zoeken gemaakt kunnen worden.
  • Indien aangegeven kan je ook gevraagd worden voor zoekopdrachten zoals onder Lost & Found

Alle informatie en voordelen over het lidmaatschap voor leden en groepen staan beschreven in deze Algemene Voorwaarden. Geschiedenisjagers probeert daarnaast afspraken te maken met leveranciers en bedrijven om tegen een scherpe prijs diensten aan onze leden aan te bieden.

Huishoudelijk reglement

Als je lid wordt van Geschiedenisjagers.net, word je lid van een club en binnen die club hebben we met elkaar bepaalde afspraken gemaak. Je kunt ze beschouwen als huisregels die zorgen voor verantwoordelijkheid, hopelijk zullen die bijdragen aan een betere blik op de metaaldetectie hobby in het algemeen. Maar ook voor een leerzame en veilige omgeving voor kinderen en jongeren met een handicap om met metaaldetectie hobby kennis te mogen maken door middel van ons Young Explorers project.

Dit is voor Geschiedenisjagers.net van de hoogste prioriteit. Deze afspraken zijn daarom vastgelegd in het huishoudelijk reglement. Op het moment dat je lid wordt, is het de bedoeling dat je hier kennis van neemt.

Lidmaatschapkaart

Te zijner tijd zullen we ook ledenkaarten gaan uitsturen. Meer hierover in komende nieuwsbrieven.


Join Our Mailing List


Als je op de ‘Stuur in en schrijf je in’ button klikt word je doorgestuurd naar de website van Stripe.com om de betaling van de contributie af te handelen.