Lidmaatschapsinformatie

Als je lid wordt van geschiedenisjagers.net, verwachten we dat je je aan de regels houd zoals omschreven in Metaaldetectie in Nederland. Dit lidmaatschap biedt jou als metaaldetector hobbyist allerlei voordelen. De hoogte van de contributie die je betaalt, word jaarlijks op de bestuursvergadering vastgesteld.

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

Alle informatie en voordelen over het lidmaatschap voor leden en groepen staan beschreven in deze Algemene Voorwaarden. Geschiedenisjagers probeert daarnaast afspraken te maken met leveranciers en bedrijven om tegen een scherpe prijs diensten aan onze leden aan te bieden.

Huishoudelijk reglement

Als je lid wordt van Geschiedenisjagers.net, word je lid van een club en binnen die club hebben we met elkaar bepaalde afspraken gemaak. Je kunt ze beschouwen als huisregels die zorgen voor verantwoordelijkheid, hopelijk zullen die bijdragen aan een betere blik op de metaaldetectie hobby in het algemeen. Maar ook voor een leerzame en veilige omgeving voor kinderen en jongeren met een handicap om met metaaldetectie hobby kennis te mogen maken door middel van ons Young Explorers project.

Dit is voor Geschiedenisjagers.net van de hoogste prioriteit. Deze afspraken zijn daarom vastgelegd in het huishoudelijk reglement. Op het moment dat je lid wordt, is het de bedoeling dat je hier kennis van neemt.

Lidmaatschapkaart

Te zijner tijd zullen we ook ledenkaarten gaan uitsturen. Meer hierover in komende nieuwsbrieven.